Joburi în străinătate. Se caută muncitori necalificați în agricultură

994
Joburi în străinătate. Se caută muncitori necalificați în agricultură - joburiinstrainatate-1546010706.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, sunt valabile, prin intermediul Eures, 1.900 de locuri de muncă, toate în Spațiul Economic European. Cele mai multe sunt disponibile în Spania și Germania. Aici se caută muncitori necalificați în agricultură, în special culegători de căpșuni, tehnicieni turbine eoliene, fierari-betoniști, șoferi de autobuz, electricieni, manipulanți bagaje, faianțari, tâmplari, lucrători finisaje în construcții.

În Marea Britanie, se caută curieri și infirmieri, în Olanda, este nevoie de culegători ardei, muncitori în grădinărit, în Letonia, instalatori, lăcătuși mecanici auto, iar în Irlanda, îngrijitori persoane și asistenți sociali.

Alte locuri de muncă sunt oferite în Suedia, Malta, Norvegia, Slovacia (sticlar, specialist în administrație), Ungaria (muncitor necalificat, agent vânzări, lăcătuș mecanic, manager vânzări), Polonia (zidar), Slovenia sau Danemarca.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul Eures le poate îndruma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5802 secunde