Iubești copiii din centrele de plasament? Te poți angaja ca asistent maternal

372
Iubești copiii din centrele de plasament? Te poți angaja ca asistent maternal - asistentimaternalidgaspc-1569429468.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța mărește rețeaua de asistenți maternali. Angajările au loc în contextul în care până în 2021 trebuie închise centrele de plasament de la nivelul județului Constanța, în cadrul unui program dezvoltat în parteneriat cu Banca Mondială.

Persoanele interesate să devină asistenți maternali trebuie să îndeplinească o serie de criterii: să fie absolvenți a cel puțin 10 clase; să nu fie deja încadrați ca asistenți personali; să nu fie pensionari; să aibă drept de folosință asupra locuinței (demonstrat cu acte) și să poată asigura o cameră separată, amenajată special pentru copiii ce urmează a fi primiți în plasament; să fie disponibili să primească în plasament cel puțin doi copii; să primească aviz favorabil exercitării profesiei de asistent maternal profesionist în urma evaluării psihologice efectuate de psihologul Biroului Alternative de Tip Familial din cadrul DGASPC Constanța.

Persoanele care doresc să devină asistenți maternali se pot prezenta, de luni până joi, în intervalul orar 8.00 – 16.30, iar vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00, la sediul Serviciului Management de Caz pentru Copil, Biroul Alternative de Tip Familial din Constanța, strada Ciprian Porumbescu, nr. 2, sau pot solicita informații la numărul de telefon 0241/488.648, persoană de contact Simona Neli Constantinescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4963 secunde