Îți cauți un loc de muncă? Se organizează bursa locurilor de muncă

188
Îți cauți un loc  de muncă?  Se organizează bursa locurilor  de muncă - iticautilocdemunca-1562777487.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța participă, în perioada 10-12 iulie, la Bursa locurilor de muncă din localitatea Satul Nou, comuna Mircea Vodă. Cu această ocazie, reprezentanții instituției vor pune la dispoziția celor interesați posturi de asistent maternal profesionist.

Precizăm că evenimentul face parte dintr-un proiect derulat de Asociația "FORTIN" și este organizat de "Gamaral Trading", în colaborare cu Asociația "Regal-Centru pentru Tineret Constanța". Grupul țintă este format din aproximativ 600 de persoane din Mircea Vodă care doresc să se angajeze.

Prin implementarea proiectului "FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă- transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă", organizatorii vor să vină în sprijinul beneficiarilor din grupul țintă, membri ai comunității, care își doresc să își găsească un loc de muncă în județul Constanța.

Proiectul include activități ce urmăresc creșterea accesului și participării la educație, pentru 220 de persoane, servicii de ocupare pentru 291 persoane inactive din comunitatea marginalizată, derularea unor programe de ucenicie pentru 64 de persoane și angajarea altor 60 de persoane din grupul țintă.

De asemenea, se are în vedere susținerea antreprenoriatului prin 41 subvenții de minimis, până la 25.000 euro pe plan de afacere, înființarea și dezvoltarea unui centru antreprenorial la nivelul comunității marginalizate, servicii medicale, formare profesională, îmbunătățirea condițiilor de locuit etc. În total, proiectul include 580 beneficiari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde