Îți bați copilul ? Ce propunere are un primar din Constanța

4131
1
Îți bați copilul ? Ce propunere are un primar din Constanța - copii-1523958706.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC), împreună cu primăriile din județ și alte instituții vor să găsească soluții pentru combaterea violenței în familie. La eveniment a participat și primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju care este de părere că părinții care își abuzează copiii să fie decăzuți din drepturi. 


"Este nevoie de solidaritate pentru prevenirea și măcar micșorarea fenomenului de violență în familie. Noi, la nivelul comunelor ne confruntăm nu doar cu cazuri de violență verbal sau fizică, ci mai ales că această violență a devenit psihologică. Acesta este și motivul pentru care solicităm o lege care să modifice legea, iar părinții care își bat copiii să poată fi decăzuți din drepturi", a declarat Mariana Gâju.


Un caz cu care s-au confruntat la Cumpăna face referire la doi soți, tatăl în închisoare, iar mama prostituată, care au patru copii, cu vârste cuprinse între trei și 13 ani, care au fost nevoiți să se crească unii pe alții, singuri, în casa unui unchi, care la rândul lui, îi ținea izolați. Ulterior, ei au fost preluați de bunica paternă, și ea supusă unor acte de violență, deci o viață tristă pentru niște copilași care nu au nici o vină pentru ceea ce se întâmplă în jurul lor.


Comentează știrea

Parinte
17 aprilie 2018
Violență

Violență isi are originea în cultura noastră,începând cu folclorul și continuând cu literatura.Ar trebui crescut nivelul de trai al oamenilor prin crearea locurilor de muncă pentru ca barbatii sa nu mai fie la închisoare pentru furt și femeile sa nu se mai prostitueze.E doar o parere.

Pagina a fost generata in 0.5725 secunde