Ioana este fata care s-a aruncat de la etajul 6. Motivul pentru care s-a sinucis este halucinant

741
Ioana este fata care s-a aruncat de la etajul 6. Motivul pentru care s-a sinucis este halucinant - ioanatirleaestefatacaresaaruncat-1572164427.jpg

Articole recomandate

Fata care s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din București se numește Ioana Țîrlea și avea 29 de ani! Aceasta era de profesie medic veterinar și locuia cu chirie pe Șoseaua Vitan-Bârzești. Tânăra fost găsită moartă și complet dezbrăcată, după ce ar fi căzut de la etaj.


Ioana locuia împreună cu iubitul ei, în vârstă de 30 de ani. Se pare că tânăra suferea de depresie, adâncită și de faptul că nu își găsea un loc de muncă. Potrivit primelor informaii, fata se afla singură în apartament în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor, pentru că polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă, scrie Fanatik.

La scurt timp după miezul nopții, Ioana Țîrlea a fost găsită fără suflare, pe betonul din fața blocului, de mai mulți vecini care treceau prin zonă. Inițial, oamenii au crezut că este vorba despre un manechin, dar, când s-au apropiat, au descoperit că era o tânără moartă. Vecinii au fost cei care au sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de Poliție. Din păcate, tânăra nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor depuse de medici.


Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care fata și-a pierdut viața.

Cu toate acestea, misterul plutește asupra acestui caz, pentru că tânăra a fost găsită complet dezbrăcată, un lucru destul de neobișnuit în cazul sinuciderilor de acest gen. Fata nu a lăsat niciun bilet de adio.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.715 secunde