Invitație la spectacol. Haideți la "Nunta lui Figaro"!

337
Invitație la spectacol. Haideți la

Articole de la același autor

Sărbătorile s-au încheiat, așa că acum aveți timp să mergeți și la o "nuntă": cea a lui Figaro! Aceasta este organizată de actorii Teatrului de Stat Constanța (TSC) și va avea loc vineri, 11 ianuarie, de la ora 19.00, la sediul instituției de cultură.

Piesele din seria "Figaro" ale dramaturgului francez Pierre Beaumarchais mai cuprind "Bărbierul din Sevilla" și "Mama vinovată", toate fiind cenzurate, la vremea când au fost scrise, adică la sfârșitul secolului al XVIII-lea, de regele Ludovic al XVI-lea, care nu gusta satira la adresa aristocrației franceze.

Totuși, când ele au primit aprobarea de a fi jucate, s-au bucurat de un mare succes chiar și în rândul aristocraților. În "Nunta lui Figaro", care va avea loc în orașul de la malul mării, vor urca pe scenă Tani Ștefu, care joacă rolul descurcărețului Figaro, dar și Bogdan Caragea, contele Almaviva.

Dincolo de confruntarea dintre cele două personaje aflate în prim plan, spectatorii îi vor putea aplauda pe Luiza Sarivan, Luiza Martinescu, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Mircea Dumitru Siromașenco, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov și Daniela Ivanciu, urmărind cu sufletul la gură răsturnările de situație din această comedie spumoasă.

Regia este semnată de Cristian Ioan, iar scenografia, de Gabriela Nicolaescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Social : Spectacol caritabil, la Social Teenage Club
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Maia  Morgenstern joacă în piesa "Fierarii"
Pagina a fost generata in 0.677 secunde