Investiții cu fonduri europene, la Inspectoratul de Jandarmi

Miercuri, 26 Februarie 2020
234
Un proiect cu finanțare nerambursabilă, intitulat "Creșterea performanței energetice a pavilionului comandamentului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța", urmează să fie pus în aplicare la instituția constănțeană. 


Ieri, lt. col. Daniel Ferencz a semnat contractul de finanțare pentru proiect. Valoarea proiectului este de aproape 6,3 milioane de lei, iar investiția se încadrează pe Axa prioritară 3, în programul operațional-regional 2014 - 2020. 


"Investiția vizează tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind creșterea eficienței energetice (reabilitare termică, modernizarea instalațiilor aferente, precum și utilizarea surselor regenerabile de energie), în vederea reducerii consumului de energie primară, asigurând totodată și îmbunătățirea condițiile de lucru ale jandarmilor constănțeni", au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 


La eveniment, au fost prezenți col. Bogdan Nistor și col. Bogdan Albu, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, col. Claudiu Silviu Negrilă, adjunctul inspectorului șef al IJJ Constanța, cât și Luminița Mihailov, din cadrul Agenției pentru Dezvoltarea Regională Sud Est. 


Pagina a fost generata in 0.2886 secunde