Învățați neapărat limba germană! Țara care TAIE AJUTOARELE SOCIALE pentru imigranți. Care sunt familiile cele mai afectate

3770
Învățați neapărat limba germană! Țara care TAIE AJUTOARELE SOCIALE pentru imigranți. Care sunt familiile cele mai afectate - austriaonline-1527593881.jpg

Articole de la același autor

Străinii cu cunoștințe reduse de limbă germană, precum și familiile mari care beneficiază de asistență socială sunt pe cale să se confrunte cu reduceri ale ajutoarelor sociale, anunță guvernul de dreapta din Austria.

Conform agenției DPA, consultată de Agerpres, protecția minimă din Austria, un tip de venit lunar care este menit să garanteze un venit minim de bază, va rămâne la nivelul de 863 de euro.

Totuși, străinii fără cunoștințe medii de germană sau cunoștințe avansate de engleză vor primi cu 300 de euro mai puțin.

Cele nouă landuri din Austria au reguli diferite pentru familii. Unele plătesc aceeași sumă pentru fiecare copil, în timp ce altele plătesc mai puțin începând cu al patrulea copil.

În viitor, familiile se vor confrunta cu unele reduceri pentru cel de al doilea copil și cu reduceri drastice începând cu al treilea vlăstar.

Acest lucru va afecta în special familiile de migranți, care au tendința de a avea mai mulți copii decât cele austriece, notează DPA.

Cancelarul conservator Sebastian Kurz a explicat că scopul său este de a "combate imigrația în sistemul nostru de protecție socială", dar și de a oferi stimulente pentru a căuta de lucru.

Într-un discurs susținut la Mauerbach, în apropiere de Viena, Kurz a spus că plățile reprezentând așa-numita "protecție minimă" au crescut cu 60% din 2012.

Organizațiile caritabile au criticat tratamentul diferit pentru străini și familiile mai mari.

"Cred că este periculos să întorci unele grupuri de oameni împotriva altora. Cei care iubesc Austria nu o divizează", a spus Michael Landau, care conduce organizația catolică Caritas.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4083 secunde