Intră în funcțiune registrul electronic de evidență a contractelor de internship

254
Intră în funcțiune registrul electronic de evidență  a contractelor  de internship - registru-1538669796.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va lansa registrul electronic de evidență a contractelor de internship. Acesta va ține, practic, evidența tuturor contractelor de internship, organizațiile-gazdă (persoane juridice la care internii desfășoară activități specifice, în baza contractelor de internship) având obligația înregistrării în acest portal a tuturor contractelor de internship încheiate.

Accesul la registrul electronic se va face pe bază de parolă proprie, utilizată cu titlu gratuit. La aceeași adresă pot fi consultate instrucțiunile de utilizare a registrului electronic. Precizăm că neînregistrarea contractelor de internship în registrul de evidență electronic și netransmiterea datelor și informațiilor din contractul de internship constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 la 4.000 lei.

Potrivit reprezentanților ANOFM, programul de internship se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani și se derulează pe o perioadă limitată de timp în cadrul unei organizații-gazdă. Scopul acestei activități îl reprezintă aprofundarea cunoștințelor teoretice ale internului, îmbunătățirea abilităților practice și/sau dobândirea de noi abilități sau competențe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0944 secunde