Integrarea în piața muncii a migranților și refugiaților, în atenția ANOFM

138
1
Integrarea în piața muncii a migranților și refugiaților, în atenția ANOFM - jobs-1496847843.jpg

Articole de la același autor

Urmare a invitației adresate de Comisia Europeană, Cristiana Barbu, președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, va reprezenta Serviciul Public de Ocupare din România la cea de-a 7-a reuniune a Consiliului de Administrație al SPO din Uniunea Europeană.

Evenimentul se va desfășura la St.Julians, Malta, în perioada 8-9 iunie 2017, sub egida Președinției Malteze a Consiliului UE. Principalele teme incluse pe agenda reuniunii sunt: implementarea viziunii SPO 2020; prezentare pe tema învățării comparative; managementul schimbării – reacții și discuții în urma raportului privind schimbarea și a vizitelor realizate în cadrul celui de-al doilea ciclu; cooperarea dintre SPO și serviciile private de ocupare; integrarea în piața muncii a migranților și refugiaților – un test dificil pentru SPO.

La eveniment vor avea loc și două ateliere de lucru, cu tematicile: "Aptitudini" și "Managementul cooperării și parteneriatelor". În finalul programului va fi organizată o vizită la un centru de formare profesională al Serviciului Public de Ocupare din Malta.

Comentează știrea

STOIAN STANCIU
7 iunie 2017
OFERTA DE LUCRU ACASA

OPORTUNITATE:Castigati bani lucrand acasa pe calculator in limita timpului disponibil si beneficiend de castiguri motivante.Oferim si cerem seriozitate, daca va hotarati creti detalii la email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6943 secunde