Întârzieri ale curselor poștale auto din cauza condițiilor meteorologice

319
Întârzieri ale curselor poștale auto din cauza condițiilor meteorologice - iarna15-1327585347.jpg

Articole de la același autor

Din cauza timpului nefavorabil, ce a dus la înzăpezirea a numeroase drumuri naționale și județene, începând de miercuri, 25 ianuarie, și până joi, 26 ianuarie, s-au înregistrat atât întârzieri ale schimburilor de expediții între cursele poștale auto și subunitățile poștale, cât și neefectuări ale unor curse poștale auto.

Printre cele mai afectate zone sunt cele din sudul țării. În municipiul București, în noaptea de miercuri spre joi și dimineața zilei de joi, nu au sosit și nu au plecat curse poștale auto specializate PRIORIPOST și combinate. În județele Giurgiu, Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Buzău, Vrancea, Constanța – unde există drumuri blocate de zăpadă -, cursele poștale auto intraregionale Giurgiu-București, Ploiești-București, Pitești-București, Buzău-București, Târgoviște-București nu au plecat pe traseu, iar cele teritoriale nu au efectuat schimburi de expediții cu toate ghișeele și agențiile poștale de pe traseu. În municipiul Craiova cursele auto poștale Craiova-București și Craiova-Brașov au plecat cu întârziere de 250 minute din cauza unor copaci rupți în fața porții Centrului de Tranzit Craiova. În municipiul Baia Mare și județele Bistrița-Năsăud și Suceava schimburile de expediții au fost întârziate din cauza circulației în condiții de iarnă.

În aceste condiții, trimiterile poștale înregistrează timpi de circulație mai mari ce afectează clienții destinatari, în special clienții serviciilor express (PRIORIPOST, ULTRAPOST, EMS). Compania Națională Poșta Română va informa zilnic, dacă este cazul, asupra situației privind afectarea activității poștale din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3732 secunde