Înscrierile noi de pensii se fac telefonic sau prin e-mail

296
Înscrierile noi de pensii se fac telefonic sau prin e-mail - pensiisursawhiddon-1586541567.jpg

Articole de la același autor

Pe tot parcursul perioadei de urgență, vârstnicii sunt rugați să stea acasă și să nu se expună riscului de îmbolnăvire. De foarte multe ori, problemele lor au legătură cu Casa Județeană de Pensii. Tocmai de aceea, angajații CJP Constanța îi asigură că nu trebuie să își facă griji, pentru că ei lucrează.



"Pentru a vă convinge să stați în casă s-a luat decizia la nivel național ca înscrierile noi la pensie să se facă prin telefon sau e-mail. Fiecare casă de pensii vă pune la dispoztiție cel puțin două numere de telefon și cel puțin câte o adresă de e-mail prin intermediul cărora puteți lua legătura cu funcționarii pentru a-i anunța că ați îndeplinit condițiile de pensionare.
Urmăriți site-ul Casei de Pensii de care aparțineți cu domiciliul pentru a afla numerele de telefon și adresele de e-mail pe care le puteți folosi.



După ce anuntați că ați îndeplinit condițiile de pensionare, funcționarii vă vor comunica pașii următori și vă vor comunica numărul de înregistrare al cererii", a declarat purtătorul de cuvânt al CJP Constanța, Kristina Mutiș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5468 secunde