Infrastructură rutieră modernă, în cartierul Compozitorilor

194
Infrastructură rutieră modernă, în cartierul Compozitorilor - infrastructurarutiera-1597857139.jpg

Articole de la același autor

Echipele SC Confort Urban SRL desfășoară, săptămâna aceasta, lucrări de reamenajare a carosabilului pe cinci străzi din cartierul Compozitorilor. Pe strada Iosif Sava și aleea Muzicii se pregătește suprafața carosabilă prin excavare, în etapa premergătoare asfaltării.

În paralel, pe aleile Iosif Sava și Colindelor terenul va fi stabilizat prin turnarea mai multor straturi de piatră. Ulterior, se vor realiza lucrări de asfaltare.

Pe strada Sabin Drăgoi, s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

"Se va executa prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În perioada următoare se va construi carosabilul de la zero și pe străzile Clopoțeilor, Ion Voicu și aleea Ion Voicu. Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări", solicită reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6858 secunde