Informaţii utile şi în timp real, despre circulaţia autobuzelor CT BUS

565
Informaţii utile şi în timp real, despre circulaţia autobuzelor CT BUS - informatiiutile-1611946082.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii CT Bus au anunţat că a fost implementat un nou grafic de informare pentru călătorii care utilizează autobuzele de transport în comun. Acesta cuprinde atât programul de circulaţie, cu orele primei şi ultimei parcări pentru fiecare linie, cât şi detaliile legate de liniile suspendate sau pe al căror traseu circulaţia este îngreunată din diverse motive.

De asemenea, cu ajutorul aplicaţiei CT BUS, călătorii pot vizualiza primii trei timp reali de sosire în staţie a vehiculelor de pe fiecare linie, timpii estimaţi de sosire în fiecare staţie a tuturor liniilor de transport, pe parcursul întregii zile, precum şi o hartă a punctelor de vânzare a biletelor şi abonamentelor din municipiul Constanţa. În plus, pe aplicaţie sunt notate şi cele mai recente notificări, cu schimbările de direcţie, traseele închise sau dificultăţi în trafic, ori rute alternative.

În plus, prin intermediul aplicaţiei CT Bus, pe care o puteţi seta să ruleze în limba engleză, călătorii au posibilitatea de a achiziţiona bilete de transport public prin sms. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde