Informații de ULTIMĂ ORĂ pentru românii din Spania. Când vor putea străinii să circule liber

2426
Informații de ULTIMĂ ORĂ pentru românii din Spania. Când vor putea străinii să circule liber - spania-1589814549.jpg

Articole recomandate

Guvernul spaniol speră ca activitatea turistică să poată reîncepe la sfârșitul lunii iunie, potrivit ministrului Transporturilor, Jose Luis Abalos, care a declarat, în urmă cu puțin timp, că străinii vor putea intra în Spania când cetățenii spaniolii se vor putea deplasa liber în țara lor, relatează agenția EFE, consultată de Agerpres.

"La sfârșitul lui iunie, vom putea relua activitatea turistică, în cazul menținerii curbei descendente a contagierilor", a declarat Abalos, care a subliniat necesitatea de a face din Spania o țară mai atractivă din punct de vedere sanitar, deoarece turismul necesită siguranță.

Din 15 mai, turiștii străini trebuie să se supună obligatoriu unei carantine de 14 zile la sosirea în Spania, fapt ce a suscitat critici din partea mai multor sectoare economice și a numeroase țări.

"Nu puteam permite circulația străinilor cât timp populația spaniolă se află în izolare", a spus Luis Abalos în declarații acordate televiziunii publice (TVE), subliniind că "circulația străinilor va avea loc în paralel cu cea a spaniolilor".

Potrivit ministrului Transporturilor, în momentul în care spaniolii vor putea călători liber în alte provincii, și străinii vor putea intra în Spania, având în vedere că în situația actuală nimeni nu dorește să vină într-o țară și să fie apoi plasat în izolare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde