Incredibil! Iată ce mai fură românii de prin hotelurile unde sunt cazați

168
Incredibil! Iată ce mai fură românii de prin hotelurile unde sunt cazați - shangrilahotelkualalumpur-1414768017.jpg

Articole de la același autor

Prosoape, tacâmuri, telecomenzi, uscătoare de păr, cearceafuri, ghivece cu flori. Acestea sunt "suvenirurile" cu care obișnuiesc să plece acasă românii, din vacanță. 


Peste 10% dintre turiștii din pensiunile și hotelurile din România pleacă acasă cu obiecte din unitățile de cazare. "Cel mai frecvent, unitățile de cazare se confruntă cu lipsa unor obiecte precum prosoapele (73% din cazurile în care turiștii pleacă acasă cu obiectele hotelului, tacâmurile (44%), telecomanda (22%), obiecte sanitare (10%) sau alimente/băuturi din mini-bar, nedeclarate de turiști atunci când se decazează (27%). Lista obiectelor «împrumutate» de turiști conține și: halatul de baie, lenjeria de pat, cheia de la cameră, jardiniere și ghivece cu flori, papuci, iar unul dintre respondenții studiului a declarat chiar că a avut un turist care a plecat acasă cu furtunul de stins incendiul. 


Studiul a fost realizat pe un eșantion de 140 de hotelieri din România, care au răspuns online, în octombrie, la întrebările dintr-un chestionar.


Majoritatea respondenților au afirmat că sesizează lipsa unor obiecte după plecarea clientului în aproximativ 10% din cazuri. Doar trei dintre cei chestionați au spus că se confruntă cu această situație în 51-75% din cazuri.

Printre cele mai valoroase obiecte dispărute se număra uscătoarele de păr, halate de baie, o tavă din inox, dar și tablouri și obiecte artizanale, astfel că valoarea totală a daunelor avute în acest an poate ajunge la 2.000 - 2.500 de lei pe unitate hotelieră, potrivit sursei citate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Val de spargeri de mașini  în Constanța
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prins la furat din magazin
Pagina a fost generata in 1.0012 secunde