Începe Târgul de Turism al României

335
Începe Târgul de Turism al României - targ-1549612828.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Tulcea și Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD) se pregătesc pentru Târgul de Turism al României, care se va desfășura în București, în perioada 21-24 februarie. Ediția din februarie 2019 a TTR este a doua la care județul Tulcea este prezent cu stand propriu, după cea din februarie 2018, astfel încât publicul larg și operatorii din industria ospitalității să fie bine informați în legătură cu întreaga ofertă a județului. Pe lângă atracțiile turistice din Delta Dunării și Dobrogea de Nord, destinația turistică vine cu un nou brand local: "Grădina Bio a Europei", pe care îl va prezenta publicului, cu ocazia participării la cel mai important târg de turism din România.


"Ca și anul trecut, venim cu o temă actuală, care reprezintă o parte din produsul turistic al regiunii Delta Dunării și Dobrogea de Nord: Grădina Bio a Europei. Produsul turistic pe care l-am construit pe parcursul anului 2018 este bazat pe biodiversitate, multiculturalism, tradiții, gastronomie și produse agricole Bio, de cea mai bună calitate. În standul județului Tulcea vor fi prezenți, alături de reprezentanții mediului de afaceri din județ, care vor prezenta oferta turistică din Delta Dunării și Dobrogea de Nord, pentru 2019, vom marca și elementele de tradiție și gastronomie locală, vinurile, cu întreaga zonă de producție agricolă Bio și Eco. Acest tip de promovare este conceput astfel încât să venim cu un produs turistic integrat, pentru piața internațională. Până acum nu a fost promovat județul Tulcea și prin producția agricolă Bio și Eco. De acum pot funcționa și punctele gastronomice locale, ceea ce reprezintă o atracție în plus pentru turiștii care caută zone cu oferte gastronomice speciale, iar Delta Dunării și Dobrogea de Nord se remarcă și prin acest avantaj", a declarat Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD.


Prezența la TTR 2019 este al doilea eveniment important din calendarul de evenimente al AMDTDD, pe anul 2019, după ce asociația a organizat, în luna ianuarie, un prim press trip pentru prezentarea obiceiurilor tradiționale pe stil vechi, în comunitățile de ruși lipoveni din județul Tulcea. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7292 secunde