Încep înscrierile la creşe! Cererile depuse în primele două zile primesc cele mai multe puncte

425
Încep înscrierile la creşe! Cererile depuse în primele două zile primesc cele mai multe puncte - incepinscrierile-1620055253.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 4 mai, încep înscrierile la creşele din municipiul Constanţa. Dosarul de înscriere în formă completă, cu cererea şi cu documentele obligatorii, se depune în sistem online, la adresa pusă la dispoziție de Direcția generală de asistență socială Constanța, [email protected], începând cu ora 8.00. Cererile transmise după ora 16.00 sau în zilele nelucrătoare, vor fi înregistrate în următoarea zi lucrătoare.

Listele cu copiii admiși, în limita locurilor aprobate, vor fi publicate pe site-ul instituției și afişate la sediul Direcției administrare creșe Constanța, în data de 2 august 2021.

Capacitatea totală a creșelor de stat din Constanța este de 455 de locuri. Însă, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare, modernizare și mansardare a Creșei nr. 5, unde sunt 55 de locuri, și reînnoirea contractului de închiriere a spațiului cu destinație creșă în care funcționează în prezent Creșa Licuricii, cu 100 de locuri , capacitatea creșelor va fi de doar 300 de locuri.

În creșe sunt integrați copii cu vârste între 10 luni și 3 ani. Numărul locurilor disponibile pentru anul școlar 2021 - 2022 se va stabili după centralizarea cererilor de reînscriere și de transfer ce se depun în luna aprilie 2021.

Părinţii trebuie să ştie că cu cât depun mai repede cererea de înscriere cu atât au mai multe şanse de a prinde un loc. Dosarele trimise în primele două zile lucrătoare din luna mai vor primi cinci puncte, cele trimise în următoarele cinci zile vor primi patru puncte, apoi, trei puncte, două puncte, astfel încât în ultimele zile lucrătoare ale lunii mari vor primi doar un punct. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1368 secunde