Încă o victimă a coronavirusului, la malul mării

705
Încă o victimă a coronavirusului, la malul mării - incaovictimaconstanta-1588783698.jpg

Articole de la același autor

Bilanțul negru a deceselor cauzate de infecția cu noul coronavirus a ajuns la 12, în județul Constanța. În cursul zilei de ieri, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat decesul numărul 858, al unei femei de 71 de ani din județul Constanța.

Pacienta fusese testată pe data de 12 aprilie și confirmată pe data de 14 aprilie, când a fost și internată. Din păcate, pe 5 mai, aceasta a pierdut lupta cu boala. Potrivit medicilor, femeia suferea deja de hipertensiune arterială, insuficiență mitrală și avea proteză mecanică aortică.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 245 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Totuși, rata de vindecare din Constanța este de 77%, rămânând una dintre cele mai ridicate din toată țara.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 381 de persoane, care ocupă 16% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 631 de persoane în izolare la domiciliu, după cum raportează reprezentanții Instituției Prefectului Constanța



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5156 secunde