În ce situații puteți călători cu trenul împreună cu animalul de companie

223
În ce situații puteți călători cu trenul împreună cu animalul de companie - calatorii2-1612205435.jpg

Articole de la același autor

Multe persoane se întreabă dacă le este permis să călătorească pe tren cu câinele pe care îl dețin. Reprezentanții CFR spun că acest lucru este posibil în vagoanele de călători, de la clasa a doua, dar numai respectând anumite condiții. În primul rând, animalul de companie trebuie să aibă, obligatoriu, botniţă, să fie ținut în lesă pe podeaua vagonului, în compartiment, asta dacă nici un călător nu protestează.

Călătorul, proprietar al câinelui, este obligat să menţină curăţenia pe toată durata călătoriei, având asupra sa materiale de igienizare, în caz contrar va fi tratat conform reglementărilor legale în vigoare.

De exemplu, câinii, pisicile şi animalele mici, ţinute în braţe, precum şi păsările mici în colivii pot fi transportate fără plată, dacă nici un călător nu protestează. Dacă alţi călători sunt împotriva acestui lucru, personalul de tren sau cel de control, în cazuri bine justificate, poate interzice călătoria cu aceste animale.

Trebuie precizat că este interzis accesul câinilor periculoşi în trenurile de călători, a câinilor de luptă şi de atac. Tariful de transport al unui câine, se încasează prin emiterea unui bilet în valoare de 50% din tariful tren Regio, clasa a doua, pentru un adult.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9087 secunde