Împreună pentru un mediu mai curat!

98
Împreună pentru un mediu mai curat! - impreunapentruunmediu-1414762270.jpg

Articole de la același autor

Ziua Internațională a Mării Negre a fost sărbătorită astăzi, la Constanța, de către Asociația Grupul de Dezvoltare Durabilă (GDD), alături de elevii constănțeni. Astfel, reprezentanții asociației au participat în cadrul proiectului educațional "Împreună pentru un mediu curat", găzduit de către Colegiul Tehnic "Vasile Pârvan" Constanța.

În cadrul întâlnirii cu elevii de la 20 de unități de învățământ, au fost prezentate aspecte ale mediului marin și influența acestuia asupra locuitorilor din aceasta regiune. La rândul lor, elevii au prezentat eseuri și proiecte având ca temă mediul înconjurător și aspecte privind bio-diversitatea mediului marin.

Grupul de Dezvoltare Durabila a organizat, de asemenea, un eveniment de sărbătorire a Zilei Internaționale a Mării Negre și la Școala Gimnazială "Ion Borcea" din Agigea. În cadrul acestei manifestări, elevii claselor a V-a au organizat o expoziție de pictură și au compus eseuri și poezii având ca tema Marea Neagră. Reprezentanții asociației le-au prezentat pe larg elevilor aspecte despre viețuitoarele marine iar, in final, au organizat o cafenea socială de întrebări și răspunsuri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6094 secunde