Implică-te și tu, pentru un oraș mai curat!

209
Implică-te și tu, pentru un oraș mai curat! - curatenie-1536767335.jpg

Articole de la același autor

"Let’s Do It, Romania!" Sau mai bine zis cel mai mare proiect de implicare socială, care își propune ca într-o singură zi, "Ziua de Curățenie Națională", să mobilizeze cetățeni, autorități, companii private și mass-media, pentru a curăța arealele naturale din afara localităților.

Ca de fiecare dată, Primăria comunei Cumpăna, alături de "Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu" și Clubul Sportiv "Victoria Cumpăna", cu sprijinul societății de Salubrizare și Gospodărire Comunală din localitate, va participa la această activitate.

Toți cei care doresc să participe la acțiunea de curățenie în zona administrativ teritorială a comunei Cumpăna sunt așteptați sâmbătă, 15 septembrie, ora 8.15, în fața primăriei, pentru înregistrare și deplasarea către zonele ce urmează a fi curățate.

Proiectul își propune, pe lângă curățarea deșeurilor din arealele naturale cu ajutorul voluntarilor, să îi responsabilizeze pe cetățeni și să devină conștienți de impactul pe care îl au aceste acțiuni asupra mediului pe termen lung.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0739 secunde