Îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și alimente pentru familii nevoiașe din Nazarcea

194

Articole de la același autor

Voluntarii Asociației United Hands România au realizat la finalul lunii aprilie o acțiune de ajutorare a comunității din satul Nazarcea, județul Constanța. Beneficiari au fost persoane nevoiașe, zeci de copii plus părinții și bunicii lor, care au primit îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și alimente.


Cu ajutorul unor persoane puternic implicate în viața comunității locale, copiii din familii sărace din Nazarcea sunt încurajați și susținuți să meargă zilnic la grădiniță / școală, în funcție de vârstă. După-amiază, copiii au parte de after-school gratuit, inclusiv de o masă caldă.


"Am dorit să ajutăm această comunitate care este un bun exemplu de auto-gospodărire. Foarte mulți copii și familiile lor se confruntă cu sărăcia (inclusiv la nivel extrem). Cei mai vulnerabili sunt copiii, care cu greu au parte de haine și alimente satisfăcătoare, fără a mai vorbi de jucării, ce nu sunt niciodată o prioritate...", explică reprezentanții Asociației United Hands România, care au reușit astfel să aducă bucurie în aceste familii obișnuite cu traiul mai mult decât modest.


Zeci de saci cu astfel de produse au fost aduși la Nazarcea, articolele fiind distribuite familiilor în funcție de nevoile acestora - s-a ținut cont de mărimi, pentru ca donația să fie cu adevărat una eficientă. Cu sprijinul Selgros, fiecare familie a primit și alimente de bază (făină, orez, mălai, ulei și zahăr). Transportul produselor și al voluntarilor a fost asigurat de compania Metropolitan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.523 secunde