Ieșiți din izolarea la domiciliu abia după 14 zile, nu mai devreme!

326
Ieșiți din izolarea la domiciliu abia după 14 zile, nu mai devreme! - persoanelecare-1586699255.jpg

Articole de la același autor

Toate acele persoane care au anunțat intrarea în izolare la domiciliu sau au fost carantinate beneficiază de următoarele documente: aviz epidemiologic, eliberat de medicul de familie, la ieșirea din izolare; aviz epidemiologic de ieșire din izolare, eliberat de Direcția de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) Constanța, pentru persoanele care nu au medic de familie; aviz epidemiologic, eliberat de DSPJ, pentru persoanele care ies din carantină. La toate acestea se adaugă concediul medical, eliberat de medicul de familie, pe baza unei declarații pe proprie răspundere, care se va trimite la DSPJ, pe adresa de e-mail [email protected].

În cazul persoanelor pentru care s-a instituit măsura de izolare la domiciliu, acestea se vor izola la domiciliu 14 zile, timp în care își monitorizează starea de sănătate. Obligatoriu, în situația în care prezintă simptome de boală, vor anunța medicul de familie sau vor suna la 112.

Dacă la sfârșitul celor 14 zile de izolare la domiciliu, și nu mai devreme, nu prezintă simptome de boală, aceștia pot ieși din izolare, fără a avea nevoie de documente justificative (aviz epidemiologic). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4952 secunde