Iată ce facilități au constănțenii pe autobuzele RATC

369
1

Articole recomandate

Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța a întețit controalele pe autobuze în ultima perioadă, pentru depistarea călătorilor frauduloși. Se pare, însă, că unii dintre cei care circulă fără bilet pot beneficia de gratuități sau de reduceri la abonamente, dar nu cunosc acest lucru.

"În ultima perioadă constatăm că mulți constănțeni nu cunosc o serie de facilități acordate de Consiliul Local și RATC Constanța în transportul public local. De aceea, vrem ca ei să afle ce tipuri de beneficii au", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.

Astfel, elevii și studenții au reducere de 50 la sută la abonamente, iar cei orfani sau care provin din casele de copii au gratuitate. De asemenea, și cadrele didactice, dar și personalul nedidactic beneficiază de jumătate de preț la abonamentele pe transportul public în comun.

În schimb, șomerii, vârstnicii cu pensii sub 1.250 de lei, persoanele cu handicap grav, persoanele cu venit minim garantat, veteranii de război și pensionarii peste 80 de ani se bucură de gratuite pe orice autobuz RATC.

Comentează știrea

Da pt salariatii ratc ului
12 noiembrie 2016
Ratc

Cand se va face ceva ceva care sa imbunatateasca si viata unui mecanic ratc care nu are mai mult de 1200 ron NET ..Macar sa li se dea cate un pui si un kil de ulei..

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2016
Stire din Social : Autobuzul 5B  își schimbă traseul
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Social : Autobuzele RATC reintră pe traseul 5B
Luni, 17 Octombrie 2016
Stire din Social : RATC anunță reluarea traseului 5B
Pagina a fost generata in 0.5276 secunde