Iată ce facilități au constănțenii pe autobuzele RATC

Vineri, 11 Noiembrie 2016, 18:16
329
Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța a întețit controalele pe autobuze în ultima perioadă, pentru depistarea călătorilor frauduloși. Se pare, însă, că unii dintre cei care circulă fără bilet pot beneficia de gratuități sau de reduceri la abonamente, dar nu cunosc acest lucru.

"În ultima perioadă constatăm că mulți constănțeni nu cunosc o serie de facilități acordate de Consiliul Local și RATC Constanța în transportul public local. De aceea, vrem ca ei să afle ce tipuri de beneficii au", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.

Astfel, elevii și studenții au reducere de 50 la sută la abonamente, iar cei orfani sau care provin din casele de copii au gratuitate. De asemenea, și cadrele didactice, dar și personalul nedidactic beneficiază de jumătate de preț la abonamentele pe transportul public în comun.

În schimb, șomerii, vârstnicii cu pensii sub 1.250 de lei, persoanele cu handicap grav, persoanele cu venit minim garantat, veteranii de război și pensionarii peste 80 de ani se bucură de gratuite pe orice autobuz RATC.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.252 secunde