Ialomițianu: "Ponta minte!"

104
Ialomițianu:

Articole de la același autor

Deputatul liberal Gheorghe Ialomițianu susține că România nu a scăpat de datorii, ci a contractat altele noi, ele ajungând la 19 miliarde de euro.

"De mai bine de o săptămână, Victor Ponta rânjește și se laudă în spațiul public susținând că a achitat datoria la FMI, mai precis cele aproximativ 2,38 miliarde euro contractate la cele mai mici dobânzi pentru acoperirea deficitelor uriașe din perioada maximă a crizei economice și pentru finanțarea investițiilor publice. Victor Ponta vrea să îi păcălească pe români, care ar putea să creadă că România nu mai are datorie publică, că toate debitele ajunse la maturitate au fost stinse", afirmă Ialomițianu, într-un comunicat de presă.

El menționează că și Curtea de Conturi a României a atras atenția, în raportul pentru anul 2014, asupra faptului că soldul datoriei publice a crescut nejustificat de la 54,3 miliarde euro în decembrie 2012 până la 65,9 miliarde euro în decembrie 2014, pe fondul creșterii economice și al unor deficite bugetare reduse. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ponta: "Nu mai avem datorii la FMI"
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Liberalii pregătesc demisia lui Ponta
Pagina a fost generata in 0.6643 secunde