Hoți arestați după ce au uitat declarația pe proprie răspundere la locul faptei

2952
Hoți arestați după ce au uitat declarația pe proprie răspundere la locul faptei - croppedcopcar1-1588080542.jpg

Articole recomandate

Trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 36 și 45 de ani au încercat să jefuiască o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux, Franța. Jandarmii nu au avut probleme să găsească hoții, din moment ce adresa lor apărea pe declaratia de deplasare pe propria răspundere, pierdută la locul furtului.


Faptele s-au petrecut vinerea trecută, relatează Mediafax citând ziarul Sud Ouest. Trei bărbați în vârstă de 36, 41 și 45 de ani au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux). În timp ce doi dintre ei au distras atenția proprietarului de vin, al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat.


Însă lucrurile merg prost. Nu numai că în casa de marcat au găsit doar 40 de euro, dar au fost demascați de vânzătorul care a reușit să-i pună pe fugă. În grabă, cei trei hoți au pierdut declarația pe proprie răspundere necesară pentru a ieși din casă pe timp de izolare.


Prin urmare jandarmii nu au avut mari dificultăți în a găsi echipa de hoti. Au mers direct la adresa indicată în document. Cei trei vor fi judecați la Curtea Penală din Bordeaux.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5642 secunde