Hotelurile și restaurantele de pe litoral, la control!

172
Hotelurile și restaurantele de pe litoral, la control! - sanctiuniusturatoare-1563204546.jpg

Articole de la același autor

Pe durata sezonului estival, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța efectuează activități specifice în vederea verificării unităților de turism, restaurante, cluburi și alte obiective.

Astfel, în perioada 1-7 iulie, în stațiunile turistice de pe litoralul Mării Negre, au fost efectuate controale în 78 de obiective de turism și alimentație. În aceste locații, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariției acestora, au fost desfășurate activități preventive pe timpul cărora au fost depistate 411 deficiențe. De asemenea, au fost aplicate 402 sancțiuni în valoare totală de 98.000 lei.

Printre constatările cele mai frecvente, se numără neîntocmirea sau neavizarea planului de intervenție, neasigurarea angajării unui cadru tehnic sau personal de specialitate cu atribuții în domeniul apărării împotriva incendiilor, nemenținerea în stare de funcționare a instalațiilor electrice pentru iluminatul de siguranță pentru evacuarea persoanelor în caz de incendiu, pentru marcarea hidranților interiori de incendiu, cât și pentru intervenție în încăperea centralei termice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4397 secunde