Horă în plină pandemie, pe promenada din Mamaia. Ce spun oamenii legii

341
Horă în plină pandemie, pe promenada din Mamaia. Ce spun oamenii legii - hora-1592734627.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în cazul adunării de oameni de pe promenada din stațiunea Mamaia, unde un grup de oameni a încins o horă, ignorând toate recomandările autorităților privind prevenirea răspândirii noului coronavirus. Oamenii legii au anunțat că vor intensidica patrulele în zonă.


"Imaginile video au fost aduse la cunoștința conducerii I.P.J. Constanța, sâmbătă, 20 iunie, în jurul orei 22.30, iar în trei minute, un echipaj de poliție din cadrul Poliției stațiunii Mamaia a ajuns la fața locului, în zona nefiind semnalată vreo problemă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05. Datorită muzicii live care cânta la o terasă și a atmosferei create, în mod spontan, mai mulți trecători - posibil turiști - au format o horă, pe care au dansat aproximativ trei minute", precizează reprezentanții IPJ Constanța. 


Ca măsură de precauție și pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea I.P.J. Constanța a dispus suplimentarea efectivelor în stațiunea Mamaia, începând cu data de astăzi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4518 secunde