Hai la film! Ce proiecții pot urmări constănțenii, în acest weekend

172
Hai la film! Ce proiecții pot urmări constănțenii, în acest weekend - cateiiarctici-1576242372.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 12:00, "Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă" deschide seria de proiecții pe care sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" le va găzdui în acest weekend.


În filmul regizat de Aaron Woodley, un grup de eroi neexperimentați se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă.


Pelicula poate fi vizionată și duminică, 15 decembrie, de la ora 12:00.


Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.


De la ora 15:00, filmul de animație "Frozen II/ Regatul de gheață II" revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsei și a-si salva regatul. Personajele vor fi interpretate de Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff și Josh Gad, alături de Evan Rachel Wood și Sterling K. Brown. 


Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.


De la ora 17:30, aveți ocazia să le revedeți pe Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska în filmul "Îngerii lui Charlie". Producția regizată de Elizabeth Banks prezintă o nouă generație care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenție de securitate și investigații s-a extins în toată lumea. 


Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.


Ian McKellen și Helen Mirren sunt protagoniștii peliculei "Maestrul minciunilor", care va putea fi vizionată de publicul constănțean sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 20:00. În drama regizată de Bill Condon bătrânul escroc Roy Courtnay intenționează să pună mâna pe toată averea moștenită de văduva Betty McLeish. Ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole.


Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.


Duminică, 15 decembrie, de la ora 17:30, cinefilii sunt invitați la comedia "Se-ncinge treaba!", regizată de Andy Fickman. O echipă de pompieri primește cea mai grea misiune: să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu. În distribuție: John Cena, Keegan-Michael Key și John Leguizamo.
Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.


Duminică, de la ora 20:00, va fi proiectată pelicula "Jumanji: Nivelul următor", în regia lui Jake Kasdan. Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black, Danny DeVito trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.


Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.


Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56 (fostul Cinema Republica). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9799 secunde