Ghid pentru alegerea cadourilor corporate

310

Articole recomandate

Dacă alegerea cadourilor pentru persoanele dragi poate însemna pentru multe persoane un adevărat chin, alegerea unui cadou pentru o persoană pe care nu o cunoaștem aproape deloc poate fi o reală misiune imposibilă, mai ales că acesta trebuie să impresioneze și să se potrivească persoanei căreia urmează să îl primească. Cadourile sunt dăruite cu plăcere dacă reușesc să fure un zâmbet în colțul gurii, motiv pentru care alegerea lor trebuie să fie executată cu deosebită atenție.

Cadourile corporate sunt considerate o modalitate prielnică de a lega relațiile dintre două companii partenere, de a răsplăti un angajat, de a atrage noi clienți sau doar de a atrage aprecieri pentru lucrurile bine făcute. Oricum ar fi, cadourile de tip business trebuie să fie un mix între marketing și creativitate. Cel mai sigur este să oferiți cosuri cadou corporate de pe GiftIdea.ro. Conform unui studiu s-a demonstrat faptul că 40% dintre persoanele care au ales să ofere un cadou business au reușit să asigure o continuitate a relației de afaceri pentru diferite proiecte comune care sunt avantajoase în mod reciproc.

Dacă sunteți una dintre persoanele care caută un cadou corporat ideal trebuie să stiți că o banală sticlă de vin sau o cutie de ciocolată oferite la voia întâmplării s-au transformat de mult în cadouri clișeu. În ciuda faptului că ele sunt consumate cu plăcere, acestea nu conțin cantitățile potrivite întrucât să poată îndeplini un scop de marketing. Cadoul ideal trebuie să fie, în primul rând, asociat cu firma ta, iar acest lucru este ușor de obținut prin personalizare cu ambalaje cadouri branduite, însă trebuie în același timp să fie și suficient de elegant, formal și practic pentru a-și găsi un loc pe biroul destinatarului.

Care sunt momentele în care este necesar să oferim cadouri corporate? Ei bine, un moment important este acela în care dorim să ne arătăm aprecierea pentru realizările angajatului, un cadou care se oferă ca semn al aprecierii, cel mai bun feed-back pozitiv pe care un angajat îl poate primi. Indiferent dacă este vorba despre un obiect, o vacanță sau un cos cadou traditional romanesc.

Cadourile oferite la evenimente sunt și ele, de asemenea, foarte apreciate și sunt o modalitate foarte bună de a atrage atenția asupra afacerii, aflându-se într-un cadru festiv. În acest caz specialiștii recomandă cadourile originale, amuzante, inventive, menite să deconecteze angajații din mediul formal, încordat.

Cadourile oferite de firme altor firme intră într-o altă categorie și dacă cu angajații vă puteați permite să oferiți lucruri pe care le considerați folositoare, în acest caz, darul trebuie să aibă o prestanță deosebită. De exemplu, o mare parte dintre firme aleg ca în preajma sărbătorilor de iarnă sau de Paște să ofere coșuri cadou firmelor partenere. Oferind acestor daruri puteți fi siguri că nu va exista posibilitatea unei greșeli în materie de gusturi. Aceste daruri sunt foarte bine venite în cadrul oricărei familii, indiferent de clasa sa socială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Social : Ce cumpără românii de 1 și 8 martie
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri interesante pentru Crăciun
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Daruri amuzante pentru cei mici
Pagina a fost generata in 0.3628 secunde