GERUL FACE VICTIME! Două femei au murit, din cauza temperaturilor drastice

255
GERUL FACE VICTIME! Două femei au murit, din cauza temperaturilor drastice - gertermometru-1547381891.jpg

Articole recomandate

Temperaturile extreme fac noi victime în țară. Două femei au murit în județul Suceava. Una dintre ele a fost găsită înghețată pe stradă și acoperită de zăpadă.

Două femei, una în vârstă de 64 de ani și una de 78 de ani, au murit în ultimele zile pe fondul hipotermiei. Cauzele exacte ale deceselor urmau să fie stabilite la autopsie, însă hipotermia a jucat un rol important în ambele cazuri. Decesele s-au produs în condiții diferite, una din femei fiind cunoscută ca mare consumatoare de alcool, în timp ce a doua era o bătrână căzută la pat, care a intrat în hipotermie.

Vinerea trecută, în jur de ora 9.00, polițiști de la Secția Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Drăgușeni, care a anunțat că a găsit o femeie căzută în stradă, acoperită cu strat de zăpadă. La fața locului a fost găsită, deja decedată de câteva ore, Aurica O., în vârstă de 64 de ani, din municipiul Pașcani, dar care stătea la Drăgușeni, în casa părintească. Din cercetările derulate de polițiști a rezultat că în seara zilei de joi, 10 ianuarie, femeia a fost văzută la un bar din Drăgușeni, în stare avansată de ebrietate. Se bănuiește că aceasta a căzut în drumul spre casă, iar pe fondul instalării hipotermiei a decedat. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență, însă, conform procedurilor, cauza exactă a morții urma să fie stabilită la necropsie. Al doilea caz este tot de vineri, 11 ianuarie.

În jurul orei 20.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către personalul de la Urgențele Spitalului Județean cu privire la faptul că Natalia I., în vârstă de 78 de ani, din municipiul Suceava, a decedat la puțin timp după ce a fost adusă cu ambulanță. Cu ceva timp mai înainte, o femeie chemase ambulanța pentru a-i acorda primul ajutor bătrânei, care agoniza în casă, într-o cameră neîncălzită. Bătrâna a fost găsită de personalul medical în comă, în stare de hipotermie medie. Și în acest caz erau așteptate concluziile medico-legale pentru a se stabili cauza morții și dacă doar hipotermia a dus la deces.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Stire din Social : Report de 1,4 milioane de euro, azi, la Loto
Pagina a fost generata in 0.7595 secunde