Gata iarna, la Constanţa. Ninsori în ţară, soare şi temperaturi primăvăratice la malul mării

635
Gata iarna, la Constanţa. Ninsori în ţară, soare şi temperaturi primăvăratice la malul mării - vreme-1611049356.jpg

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o informare de vreme rea, în mare parte a ţării, cu ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului şi polei.
Potrivit meteorologilor, începând de astăzi, de la ora 11.00, şi până mâine, în jurul orei 12, în regiunile intracarpatice temporar va ninge, în general moderat cantitativ în Maramureş, precum şi în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă.
În vestul ţării, începând din noaptea de marţi spre miercuri, treptat, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ploaie şi pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu viteze, în general, de 50 – 70 km pe oră, iar, pe crestele înalte, 80 – 90 km pe oră, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi şi în nord-vestul teritoriului, temporar cu viteze de 40 – 50 km pe oră.
În această după-amiază, vremea se va menţine deosebit de rece cu temperaturi maxime preponderent negative, iar, în cursul nopţii, precum şi mâine dimineaţă, pe arii restrânse, va mai fi ger, cu valori termice în jurul a -10 grade, în Moldova, în estul Transilvaniei şi în Muntenia.
La Constanţa, vremea se încălzeşte semnificativ şi până spre sfârşitul lunii vom avea temperaturi de primăvară. Vor veni şi ceva ploi, dar valorile termice vor fi preponderent pozitive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1161 secunde