Gata cu mersul fără bilet în autobuz! Controlorii RATC filmează tot

2223
3
Gata cu mersul fără bilet în autobuz! Controlorii RATC filmează tot - controlori11-1517411356.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, acțiunile de control al biletelor sau abonamentelor se vor face de către controlori dotați cu aparatură de înregistrare audio și video.

"Această măsură a fost luată pentru evitarea erorilor, pentru reducerea numărului de contestații și pentru a stabili și menține decența abordării organelor de control. Toate înregistrările vor fi stocate, ulterior putând fi folosite în instanță", explică directorul general al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, Bogdan Niță.

Potrivit acestuia, acțiunile de control vor avea loc, zilnic, pe toate liniile.

Comentează știrea

Calator
1 februarie 2018
Bilete

Din cei care circula cu RATC nici jumatate nu au bilete s-au abonamente.Trebuie controlate ferm ,fara exceptii toate persoanele si toate autobuzele ,cine nu are bilet sa circule pe jos.Daca faceti asta o perioada mai mare ,va garantez ca vor creste incasarile substantial.Ce daca sunt tigani s-au boschetari sa circule pe jos s-au sa stea acasa .

un calator cu bilet
1 februarie 2018
calatotia fara bilet

Si tiganii sa fie tratati ca toti ceilalti calatori ....adica amendati daca n-au bilet !Chiar daca umbla in grupuri de cate 7-8 indivizi !

Teodora
6 februarie 2018
Evident biletele de transport

Subiectul a fost atins de persoanele dinainte.Aceeasi durere o avem cu toții Se urca în autobuz țiganii sau alte persoane,stau în spate,fac mizerie, strică scaunele Ar trebui puse camere video.Si da, să fie controlate toate persoanele și cine nu are bilet dat jos.Amenda nu rezolva problema, că n- o plătesc,în veci

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Social : Chioșcuri noi  de bilete la RATC
Duminică, 14 Ianuarie 2018
Stire din Social : RATC. Trei chioșcuri noi de bilete
Duminică, 14 Ianuarie 2018
Stire din Social : RATC avertizează. Circulați cu atenție!
Pagina a fost generata in 0.3829 secunde