Garajele din zona Colegiului de Artă, desfiinţate pentru amenajarea unor locuri de parcare

Luni, 10 Mai 2021, 17:47
472
Autorităţile locale din Constanța au demarat, luni, 10 mai, procedurile de desființare pe cale administrativă a garajelor de pe aleea Nalbei.

„După ce echipele municipalității au dezafectat un garaj, ceilalți proprietari care au fost somați de polițiștii locali să desființeze aceste construcții cu caracter provizoriu și-au luat angajament ferm că se vor conforma în cel mai scurt timp posibil. În locul garajelor construite fără autorizație de construire sau menținute peste termenul prevăzut în autorizația de construire vor apărea parcări moderne destinate riveranilor, așa cum s-a întâmplat, de altfel, tot pe aleea Nalbei, în zona delimitată de blocurile L107 și L111. 37 de noi locuri de parcare au fost date în folosință prin reamenajarea porțiunii carosabile care a fost eliberată de garaje”, au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, în continuare, polițiștii locali acționează pentru identificarea tuturor construcțiilor care strică imaginea orașului sau ocupă inutil spații care pot deveni mult mai plăcute și utile pentru locuitorii zonei. 

Pagina a fost generata in 0.2277 secunde