Video Galerie foto-video / ÎȘI BAT JOC DE SĂNĂTATEA NOASTRĂ! Bucătărie infectă, mucuri de țigară pe jos, mâncare expirată

1970
1
Comisarii de la Protecția Consumatorului Constanța desfășoară, în aceste momente, un control în Neptun. Localul "La Steaguri" este luat la bani mărunți. O multitudine de nereguli au fost descoperite în urma verificărilor: de la pește preparat și păstrat în condiții improprii, produse de patiserie ținute în soare, lipii expirate, până la obiecte de gătit ruginite, mizerabile și mucuri de țigară aruncate pe jos. 


Comisarul OPC Horia Constantinescu a declarat că o asemenea unitate nu poate primi aviz de funcționare de la Direcția Sanitară Veterinară, și nici autorizație de la Direcția de Sănătate Publică.


Comentează știrea

Eu
20 iunie 2017
Pedepse

De ce nu se schimba legea pentru ca aceste creaturi sa primeasca pedepse cu executare?Cand carnea este de culoare verde si miroase,alte alimente au termenele de valabilitate expirate de mult timp oare nu se poate considera omor cu premeditare? Intreaga vina o au politicienii care nu doresc schimbarea drastica a legii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2993 secunde