Video Galerie Foto-Video. Ați mâncat vreodată la Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanță? Iată ce mizerii au găsit comisarii OPC

20687
8

Articole de la același autor

Comisarii Protecției Consumatorilor efectuează, la această oră, un control la terasa Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanță. Potrivit primelor informații, condițiile în care sunt pregătite preparatele sunt neconforme.


UPDATE -  În urma controlului, au fost găsite sute de kilograme de carne și brânză depozitate în condiții greu de imaginat. De asemenea, produsele nu au etichete de proveniență, și nici termen de valabilitate. 








Comentează știrea

Niklaus
23 iunie 2017
Puscarie

Asta e caz de puscarie, e ca si cum ai cumpara otrava, muste verzi pe carne...iti vine sa te tot duci, si daca ar fi apocalipsa si ultimul loc de pe Pamant cu mancare nu m-as duce acolo, dar prostii se duc ca-i ieftin. Ieftin si mori la wc sau pe wc. Pofta mare in continuare.

Funpark
23 iunie 2017
Cuptorul cu placinte

Vai, ce s-o fi intamplat! In anii trecuti era asa de curat si de ingrijit locul. Micii erau albastri, placintele amarui, asa cum imi plac, muzica buna si berea rece. Sper sa ceara sfaturi de la aceiasi consilieri ca si in trecut care sa tina OPC-ul deoparte.

Bombo
23 iunie 2017
Intrebare

Asta nu e nea Bucovala?

Roman
23 iunie 2017
De ce abia acum?

Mizeria aia a fost tinuta in brate ani de zile. Toti controlerii erau machidoni si ii sustineau. Era de ffff multi ani mizeria aia. Administratorul trebuia sa intre in puscarie. Este un atentat la viata. Machidoni fomisti.

Mache
23 iunie 2017
Noo

Nu sunt mache la putere??

Mache
23 iunie 2017
Noo

Nu sunt mache la putere??

Stefan
23 iunie 2017
Machidoni rupti in cur

Ba cretinilor o sa se duca si turismul in pula cu voi,sunte ti rupti in gura de foame sper sa manance si copiii vostri mai rau decat va bateti voi joc cacatilor

alimentatie
28 iunie 2017
Tchibo

cam asa este si "cafeaua" Tchibo la cei 2lei dar romanul este orb si nu vede espressoarele antice si dedemult, jafuri cu care smecherii fac bani frumosi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0321 secunde