Galerie foto / Un nou sens giratoriu la Constanța! Se lucrează de dimineața până seara

Luni, 23 Octombrie 2017
7143
Lucrătorii de la SC Confort Urban SRL au demarat de zilele trecute amenajarea unui nou sens giratoriu în municipiul Constanța. Este vorba despre resistematizarea Șoselei Mangaliei în dreptul bretelei drumului European E87, la coborârea de pe podul de la Doraly.


Autorizația de construcție a fost emisă încă din luna martie 201/, de către Primăria Constanța, pentru amenajarea accesului incintă complex commercial prin realizarea unui sens giratoriu. Investiția va fi realizată de SC Maundier Fides SRL, conform Acordului de parteneriat nr. 27.846 din 3 martie 2017.


Noul sesn giratoriu va face legătura cu centrul comercial care este în construcție, investiție tot a companiei Maundier Fides, pe terenul unde a fost Interexul. Imobilul respectiv va avea parter și un etaj, iar de jur împrejur vor fi realizate alei carosabile și pietonale, locuri de parcare și spații verzi plantate.


Din păcate, mulți din constănțenii care locuiesc în cartier sau tranzitează zona spre ieșirea către Cumpăna ori Eforii își fac griji că, din cauza noului sens giratoriu, traficul se va sugruma și mai mult, mai ales la orele de vârf. "Dimineața și după-amiaza, aici este un nod. Pe prima bandă circulă mijloacele de transport în comun, care opresc în stația de la Doraly și blochează deja traficul. Va fi o nebunie când va apărea și un sens giratoriu. Să sperăm că soluția aleasă de constructori va ține cont de faptul că aceasta este principala cale de intrare și ieșire din Constanța către sudul litoralului și către localitățile învecinate, cum ar fi Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie", ne-a transmis pe adresa redacției constănțeanul Paul S..Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2057 secunde