Galerie foto. Ne invadează șerpii! Strada Nicolae Grindeanu, pericol pentru constănțeni?

7912
2

Articole recomandate

Consilierul local, Andrei Popescu, a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini cu un șarpe care a apărut pe una din străzile Constanței, și anume pe strada Nicolae Grindeanu, din zona Km 4-5. 


Consilierul dorește să atragă atenția, pe această cale, autorităților asupra faptului că orașul nu este gospodărit în adevăratul sens al cuvântului. Spațiile verzi nu sunt întreținute cum ar trebui, iarba este lăsată să crească peste tot…
 
Printre comentarii, cineva îi recomandă primarului Făgădău să iasă cu o mașină la plimbare prin oraș să vadă în ce hal arată. Un primar ar trebui să fie în primul rând un bun gospodar, este de părere această persoană. Evident că din asemenea bălării ies tot felul de lighioane în calea trecătorilor, care sunt un adevărat pericol public, mai ales pentru copii. 


Consilierul este de părere că prin astfel de postări, cineva dintre autorități se trezește și face niște demersuri ca și orașul nostru să devină un oraș curat și îngrijit în adevăratul sens al cuvântului.






Comentează știrea

fgfsdgfdg
14 iunie 2017
sdfsdf

pai nu e constanta o jungla ?

Gigi
14 iunie 2017
Da !

Serpi , naparci , scorpioni , hiene , sacali , crocodili , varani , gogomarle si pitigoi , dar de partid ... Constanta este napadita de o fauna absolut mizerabila , toxica ,datorata PSD , PNL , ALDE , PMP ... In plm ce ne opreste sa trecem la eutanasierea jivinelor ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4017 secunde