GALERIE FOTO / Lucrări în toată Constanța! Ce zone e bine să fie evitate de șoferi

646

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă modernizarea trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia pe strada Dumitru Marinescu, între strada Eliberării și strada Dreptății și pe strada Soveja, la intersecția cu strada Chiliei.

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare, se reabilitează atât zona pietonală, cât și cea carosabilă.

Conform graficului de lucru, carosabilul este recondiționat pe bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

De asemenea, se lucrează la amenajarea parcării situate pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare", iar pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor, se amenajează infrastructura rutieră.

"Angajații administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș, recondiționarea echipamentelor de semaforizare și aplicarea marcajelor rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii", au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.408 secunde