Galerie foto. ÎNCĂ UN SUPERMARKET LA CONSTANȚA! Dispare o parcare imensă de pe strada Eliberării

Miercuri, 10 Mai 2017
34079
Pe strada Eliberării din Constanța va începe, în curând, construcția unui nou supermarket Penny. Noua clădire va fi ridicată pe terenul unde, în prezent, este o parcare cu zeci de locuri, între Biserica Adventistă și blocurile de pe patru și zece etaje.
Terenul, cu o suprafață de 4.009 metri pătrați, este proprietatea SC Rewe Projectentwicklung, grevat de drept de ipotecă în favoarea lui Gheorghe Pescaru, Elena Grosu, Mihai-Vasile Marcu, Ion Petru, George Florin Coman și Miron-Florin Marcu. Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se reunește, astăzi, pentru a discuta solicitarea de emitere a Avizului de oportunitate în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal, cu propunerea de realizare a unui spațiu commercial tip supermarket.
În documentația tehnică, se precizează că "având în vedere tendința de dezvoltare a zonei, se estimează că din punct de vedere social, zona va deveni mai atractivă prin diversificare funcșională și amenajări noi, iar din punct de vedere economic, se estimează o creștere a veniturilor la bugetul local prin taxele aferente documentațiilor respective".
Reamintim că în zonă mai sunt două supermarketuri importante și Piața Brick.


Pagina a fost generata in 0.6553 secunde