Galerie foto. ÎNCĂ UN SUPERMARKET LA CONSTANȚA! Dispare o parcare imensă de pe strada Eliberării

Miercuri, 10 Mai 2017, 15:51
34086
Pe strada Eliberării din Constanța va începe, în curând, construcția unui nou supermarket Penny. Noua clădire va fi ridicată pe terenul unde, în prezent, este o parcare cu zeci de locuri, între Biserica Adventistă și blocurile de pe patru și zece etaje.
Terenul, cu o suprafață de 4.009 metri pătrați, este proprietatea SC Rewe Projectentwicklung, grevat de drept de ipotecă în favoarea lui Gheorghe Pescaru, Elena Grosu, Mihai-Vasile Marcu, Ion Petru, George Florin Coman și Miron-Florin Marcu. Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se reunește, astăzi, pentru a discuta solicitarea de emitere a Avizului de oportunitate în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal, cu propunerea de realizare a unui spațiu commercial tip supermarket.
În documentația tehnică, se precizează că "având în vedere tendința de dezvoltare a zonei, se estimează că din punct de vedere social, zona va deveni mai atractivă prin diversificare funcșională și amenajări noi, iar din punct de vedere economic, se estimează o creștere a veniturilor la bugetul local prin taxele aferente documentațiilor respective".
Reamintim că în zonă mai sunt două supermarketuri importante și Piața Brick.


Pagina a fost generata in 0.5755 secunde