Galerie foto. Iată cum arată noul adăpost pentru câini fără stăpân, din Constanța

562

Articole de la același autor

Lucrările la adăpostul pentru câinii fără stăpân situat pe strada Vârful cu Dor nr.5 se apropie de final. Locul a fost complet renovat și ar putea fi dat în folosință la începutul lunii aprilie. Noul ecarisaj oferă condiții decente de cazare pentru animale și respectă normele sanitar-veterinare impuse de legislația specifică. 


Adăpostul beneficiază de cabinet medical dotat cu aparatură performantă, unde câinii vor fi îngrijiți, vaccinați și sterilizați. 


Câinii capturați și înregistrați în evidențele adăposturilor pot fi revendicați sau adoptați gratuit. Încredințarea câinilor se face numai după ce au fost consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.


Iubitorii de animale, care și-au asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc, nu trebuie să lase câinii liberi, din nou, pe străzi. Ei au obligația să-i îngrijească și să respecte normele legale. În caz contrar, persoanele fizice sau juridice în culpă vor primi sancțiuni contravenționale conform Ordonanței de urgență nr.155 din 21 noiembrie 2001.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5251 secunde