GALERIE FOTO / Drumarii, apel la şoferi. „Nu încurcaţi acţiunile de deszăpezire!”

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
1048
Având în vedere avertizarea meteo cod portocaliu emisă de A.N.M., sub incidența căreia se află județele Constanța și Tulcea, azi, 27 ianuarie 2021, până la ora 21.00, reprezentanţii Direcției  Regională de Drumuri și Poduri Constanța susţin că au fost mobilizate toate resursele umane și tehnice și acționează pe drumurile naționale cu autoutilaje de deszăpezire și material antiderapant acolo unde cantitățile mari de ninsori căzute și viscolul care reduce mult vizibilitatea îngreunează sau chiar blochează circulația rutieră. Condițiile meteo nefavorabile au determinat închiderea tuturor drumurilor naționale din județul Constanța, cu excepția DN 39 și Autostrăzile A2 și A4, iar ISU Dobrogea a emis chiar o avertizare RO ALERT în acest sens, ca locuitorii să nu părăsească localitatea.


„Din păcate, trebuie să menționăm că intervențiile echipelor D.R.D.P. Constanța au fost mult îngreunate nu doar de condițiile meteo nefavorabile, ci și de indisciplina participanților la trafic, care prin acțiunile lor periclitează siguranța deservenților utilajelor, dar și a oamenilor legii.
Facem un apel la conducătorii auto să nu încurce acțiunile de deszăpezire ale utilajelor și să respecte indicațiile poliției rutiere tocmai pentru a ajuta la reluarea circulației rutiere”, solicită reprezentanţii DRDP Constanţa.
Pagina a fost generata in 0.3683 secunde