Galerie foto / Doliu în Armata Română. Să-i aducem un ultim omagiu fostului comandant al CMZ Constanța

2012

Articole recomandate

Armata Română a suferit o mare pierdere, odată cu încetarea din viață a unui militar de carieră, colonelul (r) Constantin Graur Vârtopeanu, fost comandant al Centrului Militar Zonal Constanța. 


Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 3 martie, la ora 11.00, la Cimitirul Central. Cei ce vor să își prezinte ultimele omagii o pot face la Casa Albastră.

"Soția, fiul și prietenii anunță pierderea celui care a fost OMUL în toate și pentru toți - Colonel în rezervă Constantin Graur Vârtopeanu. Pentru toți cei care l-au cunoscut, va rămâne de acum doar o frumoasă amintire. Ia cu el gândurile noastre, bucuriile și împlinirile în care ne-a fost sprijin temeinic, sfătuitor și îndrumător înțelept, întâiul în veghe și ultimul la odihnă. Pentru ultima oară, pentru ultima misiune și pentru întotdeauna - drum bun în lumină! Dincolo de lacrimi și de cuvinte, rămân și rămânem să aprindem candela de pe urmă a celui care a fost soț și tată, prieten drag atâtora. Dumnezeu să îl odihnească în pacea Cerului Său", a transmis familia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6131 secunde