Furtună puternică la Constanța. Cod portocaliu de ploi torențiale

2636
Furtună puternică la Constanța. Cod portocaliu de ploi torențiale - furtuna-1533640352.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Constanța este sub avertizare cod portocaliu de fenomene metorologice periculoase, până la ora 14.30. 


Conform datelor transmise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, pot cădea averse ce pot cumula până la 35 de litri pe metru pătrat și grindină, iar ploile vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice și vânt care poate lua aspect de vijelie. 


Echipele mixte din cadrul Primăriei Municipiului Constanța sunt deja în teren pentru monitorizarea situației și sunt pregătite să intervină în cazul în care se va impune. 


Constănțenii sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în dreptul gurilor de canalizare pentru a nu face dificilă intervenția utilajelor ori în dreptul copacilor sau a crengilor uscate pentru a preîntâmpina avarierea acestora. De asemenea, facem un apel către constănțeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a imobilelor aflate în construcție și, în cazul în care situația o impune, să se ferească de furtună în sediile diverselor instituții publice sau alte imobile care prezintă siguranță. 


Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55;


Dispecerat Serviciul gestionare spații verzi – 0722.54.53.66;
Dispecerat Serviciul protecție civilă, securitate, sănătate în muncă și situații de urgență – 0241/48.81.66 și 0241/48.81.08;
Dispecerat Direcția generală poliția locală - 0241/48.42.05


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9163 secunde