Frig și ploi, la Constanța

411
Frig și ploi, la Constanța - vreme-1494345454.jpg

Articole de la același autor

Deși ploile s-au mai rărit, meteorologii ne aduc vești proaste în continuare și ne anunță că se instalează frigul.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare de vreme urâtă, valabilă până joi dimineață, la ora 9. Temporar va mai ploua, pe arii relativ extinse în sud și sud-est și local în centrul țării, iar în zona Carpaților Orientali și Meridionali, îndeosebi la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și vor fi perioade de timp în care vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15 litri pe metru pătrat și punctiform 25 - 30 de litri pe metru pătrat.

În intervalul menționat, vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă, iar în cursul dimineților, în special a celei de joi, se va produce brumă local în nord-vest, centru și nord și pe spații mai restrânse în restul teritoriului, cu precădere în zonele deluroase.

Astăzi, la Constanța, va fi preponderent înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 14 grade Celsius. La noapte, va fi parțial înnorat și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade.

Mâine, va fi mai mult senin și se va încălzi, până pe la 18-19 grade, iar pentru vineri sunt anunțate 20 de grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3177 secunde