Fotografii Istoriei. Sute de instantanee cu clădirile vechi din Constanța, în concurs

402
Fotografii Istoriei. Sute de instantanee cu clădirile vechi din Constanța, în concurs - fotografiiistoriei-1572948495.jpg

Articole de la același autor

Peste 150 de fotografii ce surprind clădiri istorice din Zona Peninsulară au fost postate până acum în cadrul concursului "Fotografii Istoriei". Cele mai reușite 12 instantanee cu elemente de detaliu ale clădirilor din inima Constanței, zona peninsulară, vor putea fi admirate într-un calendar online pentru anul 2020, în care vor fi punctate toate evenimentele importante pe care municipiul Constanța le desfășoară în cadrul proiectului european ALT/BAU - Transfer Networks Alternative Building Activation Units. Proiectul urmărește identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi.

Termenul limită pentru a trimite cele mai reușite instantanee este 8 noiembrie. Acestea pot fi postate pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Constanța, la secțiunea dedicată concursului, iar clasamentul se va face în funcție de numărul de like-uri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8936 secunde