Fotografii istoriei, la Constanța. Expoziție de instantanee surprinse în zona peninsulară

299
Fotografii istoriei, la Constanța. Expoziție de instantanee surprinse în zona peninsulară - fotografiiistoriei-1580402970.jpg

Articole de la același autor

300 de fotografii minunate surprinse de constănțeni talentați în Zona Peninsulară a Constanței vor fi expuse timp de o săptămână la Galeriile de Artă din strada Ștefan cel Mare nr.15.


Instantaneele au fost postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Constanța în cadrul concursului "Fotografii Istoriei".
Cele mai reușite 12 fotografii ce includ elemente de detaliu ale clădirilor din inima Constanței, Zona Peninsulară, pot fi admirate deja într-un calendar on-line pentru anul 2020, în care vor fi punctate evenimentele importante pe care orașul nostru le desfășoară în cadrul proiectului european ALT/BAU- Transfer Networks Alternative Building Activation Units", program care urmărește identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi.


Expoziția va putea fi vizitată vineri, 31 ianuarie, între orele 17.00 și 19.00, dar și săptămâna viitoare, de luni până vineri, între orele 14.00 și 18.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.94 secunde