Fotografia cu două asistente, care a dus la sute de comentarii și reacții negative

12260
Fotografia cu două asistente, care a dus la sute de comentarii și reacții negative - ad00ndamagfzad01njzkn2uyywmymzrj-1572177768.jpg
Două asistente medicale au decis să își ia o pauză de țigară chiar în holul spitalului în care lucrează. S-a întâmplat la Craiova.


În condițiile în care fumatul este interzis în instituțiile publice, tinerele nu s-au deranjat să coboare în fața spitalului.

Au fost surprinse de un vizitator în timp ce își savurau țigările și cafelele, așezate pe bara de siguranță a scărilor de urgență.


Fotografia a adunat sute de reacții pe Facebook și zeci de comentarii.

Un pacient a scris: "De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări și toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenți, pacienți sau vizitatori."

Eugen Georgescu, directorul Spitalului din Craiova: "Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienților să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru și vor intra în comisia de disciplină.

Aceasta va stabili ce sancțiune vor primi doamnele care fumau.

Au mai fost semnalate astfel de situații, dar fără nume. Au mai fost făcute controale. În cazul de față avem și poze", scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7527 secunde