FOTO. Turnuri de 26 de etaje pe strada Cumpenei, după Podul de la Butelii

2095

Articole de la același autor

O companie de transport în comun din Constanța intenționează să construiască trei blocuri turn pe strada Cumpenei, din care unul ar trebui să aibă la parter spații comerciale și 26 de etaje.


Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se va întruni luni, pe 5 noiembrie, pentru a analiza propunerea unei societăți comerciale de a emite un Plan Urbanistic Zonal pentru teritoriul delimitat de strada Cumpenei, strada Spiru Haret, incinta Meconst și calea ferată.


Conform documentelor transmise spre avizare către arhitectul șef, funcțiunile aprobate în noul PUZ sunt, pe lângă instituții, servicii și echipamente publice, lăcașuri de cult, și de galerii comerciale, supermarket, magazine de produse alimentare și nealimentare, dar și de turism, alimentație publică și loisir, cum ar fi hoteluri, restaurant, cluburi, săli polivalente, expoziții, piscine, săli de sport, bowling, spații de joacă pentru copii, etc.


Concret, planurile societății respective sunt de a ridica trei blocuri cu arhitectură modernă, cu spații comerciale la parter și primele etaje. Cel mai înalt turn va avea 26 de etaje, peste cele cu funcțiuni comerciale, cel de-al doilea va avea 22 de etaje, iar cel de-al treilea, situate în mijloc, 16 etaje.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1261 secunde